fbpx
Visit Liminka logo

Ajankohtaista:

Kesävinkkejä Limingassa liikkuvalle

Kerroimme Limingan kulttuurikesän tarjonnasta taannoisessa julkaisussamme, johon pääset palaamaan tästä linkistä. Tällä kertaa keskitymme Limingan matkailuyritysten kesätarjontaan. Lista ei ole täydellinen, joten suosittelemme pitämään myös silmällä Visit Limingan Tapahtumat -sivua sekä yritysten omia tiedotuskanavia.

Cafe Abraham's

Cafe Abraham's on uusi elämyksellinen kahvila Limingan sydämessä, Lakeustalon alakerrassa. Tarjolla on joka päivä herkullinen aamiainen, minkä lisäksi viikolla tarjolla on maittava ja terveellinen lounas, joka koostuu keitosta ja kattavasta salaattibaarista. Ilta-aikaan ravintolasta saa wingsejä ja ranskalaisia. Kahvilalla on A-oikeudet.

Kartanokahvila Kaisa

Kartanokahvila Kaisa sai alkunsa vuosikymmeniä kestäneestä Arabian kahvikuppien keräilystä, vanhan kartanorakennuksen mittavasta remontista ja pitkäaikaisesta haavesta perustaa museokahvila. Museokahvilan ensimmäinen kahvikuppinäyttely keskittyy Arabian kahvikuppeihin, joilla on naisten nimet. Valkoinen kartanorakennus sijaitsee Ala-Temmeksellä, 4-tien varressa. Kahvila on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 11–17.

Keramiikkapaja Tiinamari

Tervetuloa keramiikkapajalle luomaan savesta uutta ja ihanaa. Tarjolla on heinäkuussa kaksi eri keramiikkakurssia, joilla pääset ammattilaisen ohjauksessa tutustumaan saven saloihin. Kurssit sopivat niin kokeneemmille kuin vasta-alkajille. Ensimmäinen kurssi on kahdesti kuussa, lauantaisin klo 11–14. Täällä tehdään aina joka kerta vaihtuvan teeman mukaan. Kokeneemmat saavat myös halutessaan tehdä omiaan. Toinen kurssi on heinäkuun ajan keskiviikkoisin klo 11–15 nonstoppina – tule milloin haluat! Kurssilla tehdään savesta lintuja tai pöllöjä. Lue lisää täältä.

Ceramic artist TiinaMa is making pottery on a potter's wheel.

Kukka- ja eläinpuisto Escurial

Escurial on avoinna joka päivä klo 12–18 elokuun loppuun saakka. Escurialissa asustelee yli 50 eläinlajia, ja lisäksi aluetta koristavat lukuisat kukkaistutukset. Pääsymaksut ja muut tiedot löydät täältä.

Liisanlinna

Suunnitteilla on heinäkuun ajan toteuttaa tiistaikahvila, jossa tarjolla on pannukahvia ja pientä herkkupalaa. Seuraa Liisanlinnan sometilejä, joille tulee kahvilasta tarkempaa tietoa myöhemmin.

Liminganlahden luontokeskus & Hotelli-ravintola Liminganlahti

Luontokeskus sekä kahvila ovat avoinna päivittäin klo 10–18. Pysyvään näyttelyyn ”Lintujen kahdeksan vuodenaikaa” pääsee tutustumaan maksutta ja luontokeskuksen henkilökunnalta voi pyytää kiikareita lainaan luontoretkelle keskuksen läheisyyteen. Vaihtuvan näyttelyn tähtenä on kesäkuussa Erkko Badermann, jonka näyttely "Kuvia linnuista - petoja ja alkulintuja" esittelee erityisesti maakotkia, kuikkia ja kaakkureita.

Vieraita Liminganlahden luontokeskuksella

Ostokset

Limingasta löytyy muun muassa erinomainen lankaputiikki SagaWool sekä naisten muotiin keskittynyt Style & Lifestyle liike Pikku-Riikka. Kurkkaa paikallinen ostostarjonta tältä sivulta.

Paintball Areena

Taktinen sisäareena on kiinni juhannuksena 23.–25. kesäkuuta, mutta muuten pelit pyörivät tavalliseen tapaan läpi kesän. Kun alat kaivata varjoa, ota suunnaksi Paitball Areena! Areenalla pelataan kumisilla reball-kuulilla, jotka eivät sotke vaatteita ja varauksen yhteydessä on mahdollista toivoa myös omaa musiikkia tai muita valmisteluita. Lue lisää täältä.

Park Hotel Liminka

Park Hotel Liminka on moderni, skandinaavinen hotelli Limingan sydämessä. Asiakas pääsee hotelliin oman aikataulunsa mukaan näppärästi avainkoodin avulla. Kaikissa huoneissa on televisio, mikro, jääkaappi, teevedenkeitin ja tarpeita lämpimän juoman tekoon. Hotelli on pyöräystävällinen: pyöräilevä asiakas saa kätevästi pyöränsä pestyä ja huollettua hotellin välineistöllä. Hotellissa yöpyvät saavat nauttia aamupalansa saman katon alta löytyvässä Cafe Abraham'sissa. Valikoimassa on myös lounas sekä bistron tarjonta ilta-aikaan. Hotellin asiakkailla on mahdollisuus lainata kahta Jopoa. Hotellin sivuille pääset tästä linkistä.

Park Hotel Limingan hotellihuoneessa kolme erillistä vuodetta. Pöytäryhmä on aseteltu puistoon avautuvan ikkunamaiseman ääreen.

Pitojen helmi

Tervetuloa majoittumaan Villa Helmeen! Kesäsesongin majoitukset varataan pian, joten muista varata omasi ajoissa. Majoittuessasi Pitojen helmessä voit muun muassa nauttia maaseudun tunnelmasta ja ihailla peltoaukeiden maisemia. Vanhassa pihapiirissä riittää tarinaa ja tunnelmaa - vanha museo on auki kaikille siitä kiinnostuneille! Halutessasi voit ostaa oheistuotteita Pitojen helmen yhteistyökumppaneilta sekä pitopalveluyritykseltä itseltään. Tarjolla on esimerkiksi Pitojen helmen omaa gelatoa, Hailuodon Panimon luomuolutta, artesaanilimonadeja Jyväskylästä, Kujalan löökejä sekä muita tuotteita läheltä. Majoittumisen oheen voi myös varata pakopelin tai puulämmitteisen saunan ja paljun. Lisätietoa löydät täältä.

Prässi

Kesän tullen Prässin joogatunnit toteutetaan Lakeustalon parkkipaikan viereiselle nurmikentälle aina sään salliessa. Joogan ollessa ulkona tunti on avoin kaikille! Kutsu siis mukaan myös kaverisi – heidän ei tarvitse olla Prässin jäseniä. Mukaan oma matto tai pyyhe. Tarkista aikataulu täältä.

Rosea

Rosea järjestää kukkakursseja toiveiden mukaan. Lisäksi yrityksen tiloista löytyy rentouttavia Neurosonic -hoitoja. Käytössä on Neurosonic hoitodivaani ja hoitojen kestot ovat valittavissa 10-42 minuutin väliltä. Hoidon vaikutukset perustuvat matalataajuiseen värähtelyyn, joka johdetaan kehoon hoitodivaanin kautta. Lisätietoa yrityksestä täällä.

Nainen rentoutuu neurosonic-hoidon aikana.

Ruokailu

Tekeepä mielesi sitten lähi-, koti- tai pikaruokaa, Limingasta löytyy tarjontaa jokaiseen nälkään. Tutustu ravintolavalikoimaan tältä sivulta.

TOPyhä Oy

Haluaisitko kokeilla läskipyöräilyä? Tervetuloa tutustumaan lajiin, olipa kyseessä metsäretki perheen kanssa, kaveri- tai polttariporukan aktiviteettikokeilu tai työporukan virkistyspäivä. TOPyhä on ulkoiluvälineiden vuokraukseen erikoistunut Kempeleessä ja Limingassa toimiva vuokratalo. Valikoimaamme kuuluu Fatbike ja plussakoon pyöriä ja frisbeegolf- välineitä. Pääset vuokraamon sivuille tästä linkistä.

Kirjoitus on julkaistu 23. kesäkuuta 2023. Muutokset esitettyyn tarjontaan tai aikatauluihin ovat mahdollisia. Tarkista ajantasaiset tiedot yritysten sivuilta.

Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja