fbpx
Visit Liminka logo

Ajankohtaista:

Limingan tapahtumasyksy 2023

Limingan tapahtumasyksyn monipuolinen tarjonta sisältää hauskaa tekemistä ja viihdyttäviä esityksiä kaikenikäisille. Poimi mieluisat menovinkit talteen tästä julkaisusta!

Lokakuu

Lokakuun käynnistää Vanhusten viikko, joka sisältää tekemistä lähes koko viikolle. Sunnuntaina 1. lokakuuta ohjelmassa on Jumalanpalvelus Limingan kirkossa. Tiistaina Liminganlahden luontokeskuksella on tarjolla päiväesitys elokuvasta Mielensäpahoittaja 3 - Eskorttia etsimässä. Keskiviikkona 4. lokakuuta vuorossa on Vanhustenviikon pääjuhla Limingan rauhanyhdistyksellä. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Torstai käynnistyy aamupuurolla ja bingolla, ja iltapäivällä luvassa on tohtori Tapani Kiminkisen vierailu. Perjantaina vietetään puolestaan ulkoilupäivää. Vanhusten viikon tarkemman tarjonnan ja tapahtumapaikat löydät täältä.

Lokakuun toisena lauantaina vuorossa on nostalgiatrippi 70-luvulle, kun Muska ja Hot Dogs valtaavat Lakeustalon salin. Luvassa on armotonta joraamista, leveitä lahkeita ja vuosikymmenen kuumimpia hittejä. Tapahtumassa on myös asukisa, joten kaappeja kannattaa koluta jo hyvissä ajoin. Pääset ostamaan liput tästä linkistä.

Marraskuu

Marraskuun 4. päivä Liminkaan rantautuu yleisön rakastama Neljä pientä annosta -esitys. Musiikkikomedia sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta naurattavaa elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Lippuja on rajallisesti, ja kauppa on käynyt hyvin, joten varmista pääsysi esitykseen mahdollisimman pian! Liput löydät täältä.

Joulun avaus suoritetaan Limingan torilla 17. marraskuuta. Tapahtuman ohjelmasta kerrotaan tarkemmin myöhemmin.

Täysin uusi valotapahtuma Marrastulet valaisee Alakestilän Arboretumin 18. marraskuuta. Kyseessä on Lakeuden kuntia vuorotellen valaiseva tapahtumasarja, jonka toteutuksesta vastaa Pohjoinen oopperakomppania. Lisätietoa tapahtumasta on luvassa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit lukea lisää taidepilotista täältä.

Joulukuu

Limingan Wanhan Ajan Joulu järjestetään totuttuun tapaan jälleen adventin aattona, lauantaina 2. joulukuuta Limingan pappilan pihapiirissä. Myynnissä on muun muassa kauniita käsitöitä sekä joulupöytään hyvin sopivia leivonnaisia.

Niin ikään 2. joulukuuta Liminkaan saapuu lastenkonsertti Liikkuva laulureppu. Konserttipaikka on Heikki Sarvela -sali, ja ennakkoliput tulevat myyntiin marraskuussa.

Kirjoitus on julkaistu 29. syyskuuta 2023. Muutokset esitettyyn tapahtumatarjontaan ovat mahdollisia. Seuraa Visit Limingan Tapahtumat -kalenteria.

Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja