fbpx
Visit Liminka logo

Ajankohtaista:

Mietityttääkö latujen kunnossapitotilanne? Fluentista se selviää!

Talvi pitää Liminkaa vielä otteessaan, mutta lisääntyvä valon määrä kertoo selkeää tarinaa: kevät on jo matkalla pohjolaan! Talvilajien ystävät ovat tänä talvena saaneet nautiskella sydämensä kyllyydestä. Merilatu on ollut avoinna jo useamman viikon ajan ja hiihtoladut ovat olleet muutoinkin priimakunnossa.

Jos hiihto ei ole omassa rankingissasi talviaktiviteettien ykkönen, ovat Limingan muutkin harrastepaikat tarjonneet parastaan. Talvikunnossapidetty fatbikereitti on mahdollistanut mankelimaanikoille mahdollisuuden harrastaa rakasta lajiaan myös tavanomaisesti pyöräilykaudeksi mielletyn ajan ulkopuolella. Limingan kunnan liikuntapaikkamestari joukkoineen on väsymättömästi huolehtinut siitä, että liminkalaiset saavat harrastaa ja ulkoilla laadukkaissa puitteissa niin pulkkamäessä, luistelukentillä kuin tulistelupaikoillakin.

Kevään lähestyessä retkelle lähtevän mielen voi vallata epävarmuus. Vieläköhän latua huolletaan? Olisikohan joku tuttu käynyt ajamassa Limingan fatbikereitillä, ja osaisi kertoa, kannattaako metsään suunnata vai onko edessä 20 kilometrin sohjossa sotkeminen? Vastausta ei välttämättä tarvitse kysyä naapureilta, sillä Limingan ulkoilureittien ajantasainen tieto löytyy kätevästi netistä!

Limingan hiihtolatujen, luistelukenttien, pyöräreittien ja pulkkamäkien kunnossapitotiedot löytyvät Fluent-palvelusta. Reittiä klikkaamalla saat tiedon, mistä reitistä on kyse, ja milloin se on edellisen kerran huollettu. Palvelu tarjoaa osasta reittejä ja kohteita myös lisätietoja. Esimerkiksi meriladun tapauksessa Fluentista selviää vastaus kysymyksiin, saako ladulla pyöräillä fatbikella tai voiko ladulla ulkoiluttaa koiria (vastaus molempiin on kyllä, mutta lue tarkempi ohjaus Fluentista).

Talviaikaan suljetut reitit tai kohteet näkyvät kartalla harmaina, kun taas avoinna olevat kohteet erottuvat kirkkailla väreillä. Kesäaikaan kartta täydentyy vielä huikealla määrällä lisäkohteita, kun leikkipuistot ja urheilukentät ovat vapautuneet lumipeitteen alta. Fluentista löytyviä sisältöjä voi suodattaa liikuntapaikkatyyppien mukaan. Jos siis etsit nimenomaan luistelukenttiä, voit valita järjestelmän vasemmasta laidasta liikuntapaikkatyypiksi luistelun.

Toivotamme teille mukavaa talviulkoilukauden loppua!

Kirjoitus on julkaistu 30.3.2023.

Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja