fbpx
Visit Liminka logo

Lähellä luontoa!

Nukahda rauhallisessa ympäristössä

Nuku hyvin ja levollisesti

Kaasujalkaa kannattaa höllätä Limingan kohdalla ja viivähtää meillä yön yli tai pidempäänkin. Yöpymiseen on mukavia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

Ainutlaatuisessa luontohotellissa Liminganlahdella nukut levollisesti luonnon keskellä. Lintujen kevät- ja syysmuuttojen aikaan voit tarkastella muuttolintujen elämää ja kuunnella lintujen viserrystä heti herättyäsi! Park Hotel Liminka sijaitsee aivan Limingan keskustassa ja siinä on näppärästi lähellä keskustan palvelut, liikunta- ja kulttuurikohteet sekä historiallinen Vanha Liminka. Park Hotel Liminka on pyöräily-ystävällinen majoituskohde, josta löytyy pyörän kanssa majoittujille muun muassa pyöränkorjaustarvikkeet ja pyöränpesupiste.

Nelostien varressa on ihanassa maalaismiljöössä tasokasta huoneistomajoitusta Pitojen Helmen uusissa Villa Helmi –huoneistoissa, jotka on rakennettu erillismökkeinä Pietilän tilan pihamaalle. Vai nukkuisitko mieluummin yösi kotimajoituksessa? Lintukoto tarjoaa uniikin vaihtoehdon Vanhassa Limingassa, historiallisen kyläraitin varrella. Perinteistä leirintäalue- ja mökkimajoitusta on tarjolla Värminkosken leirinnässä.

Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja