fbpx
Visit Liminka logo

Pienet putiikit!

Paikallisia tuotteita lahjakassiin

Kotiinviemisiksi paikallisia erikoisuuksia

Vierailun ohessa on syytä poiketa ostoksille. Keramiikkataiteilija Tiina Marin keramiikkapaja ja ateljee toimii idyllisen maalaistalon pihapiirissä, joka on hieno käyntikohde kädentaidoista kiinnostuneille. Pajalla voit käydä katsomassa, kuinka keramiikkaesineet syntyvät. Tiina Mari esittelee kävijöille työtilat ja usein myös kierrättää pienen kierroksen työpajan puolella sekä näyttää, mitä tuotteita on valmistumassa juuri sillä hetkellä. Mukaan voit napata käsintehdyn uniikkikappaleen.

Naistenmuotia löytyy Pikku-Riikan Style&Lifestyle navetta-putiikista. Esillä on laajasti tyylikästä muotia kaikenkokoisille naisille. Pikku-Riikan tyyli ja yksilölliset vaatteet ovatkin löytäneet naisten sydämiin laajasti ympäri Suomen. Jos putiikkiin jäänyt luomus jää harmittamaan jälkikäteen, voi sen tilata helposti kotiin verkkokaupan kautta mistäpäin vain.

Vihiluodon Kalan tehtaanmyymälästä voit ostaa maukkaat kalaherkut kotiinviemisiksi. Kalatiskiltä löytyy sesongin mukaan tuoreet kalat kokonaisina ja fileinä sekä Vihiluodon Kalan kuuluisat kalajalosteet.

Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja