fbpx
Visit Liminka logo

Helppo saapua!

Kansainvälinen levähdyspaikka Limingassa

Näin matkustat Liminkaan

Liminka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla noin 20 km Oulusta etelään valtateiden E75 ja E8 varressa.

Etäisyydet

  • Oulu 25 km
  • Oulun lentoasema 20 km
  • Kempele 15 km
  • Rovaniemi 250 km
  • Helsinki 600 km

Bussilla Liminkaan

Liminka kuuluu Oulun joukkoliikenteen piiriin ja Oulusta pääset Liminkaan busseilla 52, 52A, 53 ja 54. Busseilla 52A ja 53 pääset aina Liminganlahden luontokeskukselle saakka. Oulun joukkoliikenteen verkkosivuilta näet ajantasaiset aikataulut.

Bussilla saapuminen Liminkaan onnistuu myös kauempaa. Kaukoliikenteen linja-autojen aikataulut näet Matkahuollon kotisivuilta.

Junalla Kempeleeseen

Ympäristöystävällisesti junalla saapuessasi voit valita joko Kempeleen tai Oulun juna-aseman pääteasemaksi. Junaliikenteen aikataulut näet VR:n kotisivuilta. Oulun joukkoliikenteen sivuilta näet ajantasaiset tiedot bussien lähtö- ja saapumisajoista juna-asemilta joukkoliikenteen reittioppaasta. Kempeleen rautatieaseman osoite on Asemantie 12, Kempele ja Oulun rautatieaseman osoite on Rautatienkatu 11, Oulu. Liminkaan osoitteeksi voit laittaa reittioppaaseen esimerkiksi Lakeustalo, Liminganraitti 10.

Lentäen Ouluun

Oulun kansainvälinen ja Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä on vain 20 minuutin ajomatkan päässä Limingan keskustasta. Ouluun tulee useita reittilenttoja Helsingistä päivittäin. Tarkemmat tiedot suorista lennoista löydät Finnairin kotisivuilta.

Lufthansa lentää Oulusta suoraan Müncheniin kahdesti viikossa. Tarkemmat tiedot suorista lennoista löydät Lufthansan sivuilta.

Autolla Liminkaan

Liminkaan on helppo saapua omalla autolla jokaisesta suunnasta, sillä sijaitsemme pääreittien 4- ja 8-valtateiden risteyskohdassa Oulun eteläpuolella. Kunnan keskustaan päästäksesi voit laittaa navigaattoriin osoitteeksi esimerkiksi Lakeustalo, Liminganraitti 10.

Taksi

Otaxi on Limingan paikallinen taksipalvelu, joka toimii myös laajemmin Oulun seudulla. Tarkemmat tiedot Otaxin kotisivuilta.

Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja