fbpx
Visit Liminka logo

Paikalliskulttuuria!

Pieniä ja isoja tapahtumia

Tapahtumissa pääsee aistimaan paikallisten menoa

Suomen kekseliäimmässä kunnassa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Kiivain tapahtumasesonki ajoittuu kesään, mutta myös muina vuodenaikoina tarjolla on useita kiinnostavia tapahtumia kaikenikäisille!

Liminganlahden perinteinen ja tunnettu lintukuvafestivaali starttaa kevätsesongin huhtikuussa. Festivaali kokoaa lintuharrastajia ja ammattilaisia Liminganlahdelle laajalta alueelta.

Kesällä viihdettä tarjoaa Limingan teatteriyhdistyksen hilpeät kesäteatteriesitykset Abrahamin kulttuuripuistossa. Esitysajat painottuvat heinäkuuhun. Kesän lopulla Niittypäivät ja Viikateniiton MM-kisat tarjoavat perinteistä kisatunnelmaa koko perheelle. Kisailussa voi käydä kokeilemassa omia niittotaitoja ja parhaassa tapauksessa napata itselleen maailmanmestaruustittelin! Vanhassa Limingassa järjestettävillä Suur-Limingan markkinoilla on perinteisesti myynnissä käsitöitä, keramiikkaa, taidetta ja ruokatuotteita. Vierailijoita kannustetaan heittäytymään markkinatunnelmaan ja pukeutumaan mahdollisuuksien mukaan kansallispukuun.

Syyskuun alussa järjestetään Lasten ja nuorten kirjallisuus- ja kuvitusfestivaali LimmiFest. Ohjelmassa on kaikenlaista tekemistä ja yhteistä ajanviettoa koko perheelle ja moneen eri makuun karnevaalikulkuetta unohtamatta.

Marraskuun puolivälissä, joulun lähestyessä, kunnassa juhlitaan joulukauden avajaisia. Marras-joulukuun vaihteessa järjestetään Wanhan Ajan Joulun markkinatapahtuma, josta voit napata matkaan jouluisia paketteja.

Ajankohtaiset tapahtumatiedot voit katsoa alta. Tapahtumanjärjestäjänä voit ilmoittaa tapahtuman Kaleva Median tapahtumakalenteriin tästä linkistä.

Limingassa tapahtuu
Visit Liminka logoLimingan kunnan logo
Visit Finland logoPohjolan rengastie logoOulu 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki logoWe Speak Gay -yhteisön tunnus
#visitliminka

Seuraa meitä ja jaa elämyksesi!

Visit Liminka

Lakeustalo, Liminganraitti 10
91900 Liminka
travel@liminka.fi
y-tunnus 0186553-2

Anna palautetta
Saavutettavuusseloste
Tietosuoja